DHL implementerer digital tvillingeteknologi i lagerhus

Tetra Pak har fået et nyt intelligent pakhus i Singapore i Asien. Det er DHL, der har implementeret den nye tvillingeteknologi, hvor digitale modeller anvendes til at kontrollere operationerne.

DHL har installeret en digital tvillingeløsning til Tetra Paks pakhus i Singapore. Løsningen skal hjælpe med sikkerheden og produktiviteten. Infografik: DHL..

26.07.2019

SCM.dk

”Ved i fællesskab at implementere en digital løsning til at støtte Tetra Pak's lager- og transportoperationer er dette samarbejde et godt eksempel for fremtidens intelligente pakhuse til at levere agile, omkostningseffektive og skalerbare forsyningskædedrifter”, siger Jerome Gillet, CEO, DHL Supply Chain Singapore, Malaysia, Filippinerne.

Ved at kombinere Internet of Things-teknologien med dataanalyse har DHL bygget bro mellem Tetra Paks fysiske lager og en virtuel repræsentation, der overvåger den fysiske tilstand samt lagerets aktiviteter i realtid.

Overvågning 24/7
Tetra Pak kan dermed overvåge dets operationer 24 timer i døgnet. Det skal hjælpe med at løse problemer, når de forekommer, særligt dem, der involverer sikkerhed og produktivitet.

”Innovation har altid været kernen i det, vi gør på Tetra Pak. For at holde tandhjulene i vores operationer kørende problemfrit, er det vigtigt, at vi har komplementære lager- og forsyningskædeløsninger, der kan imødekomme vores kunders høje krav”, forklarer Devraj Kumar, direktør for Integreret logistik, Sydasien, Østasien og Oceanien hos Tetra Pak.

Læs også: DHL starter dronelevering i Kina

For at reducere driftsrisici og forbedre sikkerheden har DHL implementeret en containeropbevaringsløsning, der skal minimere tunge løft for medarbejderne. De skal også løbende uddannes til at arbejde inden for de nyeste indførte sikkerhedsforanstaltninger.

- SDN

Bredana Axcite A/S

Sponseret

SCM-dagen 2024: Bliver AI en gamechanger i Supply Chain?

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

12.04.2024SCM.dk

Ejeren af Dali vil have alle parter til at bidrage

12.04.2024SCM.dk

Ny banebrydende automatisering af ordreplukning

05.04.2024Swisslog

Sponseret

Inbjudan Webinar: Strategisk lagerautomation - 25 april

05.04.2024Zetes

Sponseret

Prévoté transforms inventory management with the ZetesMedea Full Pallet Inventory solution

05.04.2024SCM.dk

Materialehåndtering og robotautomatisering løftes til nyt niveau

04.04.2024TECSYS A/S

Sponseret

Er dit lager klar til en omnichannel strategi?

04.04.2024TECSYS A/S

Sponseret

Lagerteknologi: Top 5 systemer til at øge effektiviteten

03.04.2024Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Technicon A/S og Toyota Material Handling Danmark A/S indgår samarbejde

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle