Første lejer flytter ind i Solrøds nye logistikcenter

Verdion og Avivas nye logistikpark, E20 Park Copenhagen, der ligger ved Solrød, melder klar til brug i første del af byggeriet. Det danske børnetøjsmærke Molo bliver den første indflytter.

Ud over Molos knap 6.000 kvadratmeter vil yderligere 6.000 logistikkvadratmeter stå færdige ultimo april i bygning SC1. Foto: Verdion.

22.04.2022

SCM.dk

Den første bygning, SC1, i E20 Park Copenhagen bliver gjort færdig slut april, og det populære, danske børnetøjsmærke Molo flytter ind som den første lejer. Molo har sikret sig knap 6.000 kvadratmeter. Muligheden for at flytte ind i en teknisk moderne bygning, der er bæredygtighedscertificeret, har været udslagsgivende for Molos valg af den nye lokation. 

”Molos overordnede vision er at være førende inden for ansvarlig virksomhedsdrift. Derfor er vores transport- og logistiksystem essentielt, og at blive en del af E20 Park Copenhagen var derfor et oplagt valg. Kombinationen af deres bæredygtige strategier, den strategiske placering og deres skræddersyede løsninger er med til at sikre os gode konkurrencemæssige fordele”, siger Mogens Jepsen, som er adm. direktør hos Molo.  

Ud over Molos knap 6.000 kvadratmeter vil yderligere 6.000 logistikkvadratmeter stå færdige ultimo april i bygning SC1, som er den første af flere planlagte bygninger.  

Læs også: Verdion udvider porteføljen med første opkøb i Jylland

Logistikparken E20 Park Copenhagen tilbyder sine lejere energieffektive lager- og mezzanin kvadratmeter og kontorlokaler med en strategisk stærk placering ved Solrød, lige ved E20-motorvejen. Placeringen sikrer, at der kun er 25 minutters kørsel til centrum af København, og samtidig ligger logistikparken på hovedtrafikåren mod Sydsverige i øst og Femern-forbindelsen i syd. 

Forventningen fra Verdion og Aviva Investors’ side er, at de kommende kvadratmeter hurtigt bliver lejet ud.  

”Med et marked, der hungrer efter spekulativt byggede logistikkvadratmeter med gode placeringer, oplever vi mange henvendelser fra potentielle lejere. Vi har høje standarder inden for energi- og driftseffektivitet i vores bygninger, og det er noget, både danske og udenlandske virksomheder er interesserede i”, siger Daniel Carstens, Commercial Manager hos Verdion. 

Læs også: På Sjælland mangler der små lagerenheder. Dem bygger Aviva og Verdion nu

De spekulativt byggede kvadratmeter, Daniel Carstens referer til, dækker blandt andet over et større effektivt fungerende og højteknologisk distributionscenter på 37.000 kvadratmeter. Her vil enhedsstørrelserne være fra 6.000 kvadratmeter og opefter, have 12,2 meters frihøjde og en 56 meter dyb indhegnet gård.  

E20 Park Copenhagen er en af ​​Danmarks største logistikparker på en 38 hektar stor grund. 40 procent af den danske befolkning bor inden for en times kørsel fra logistikparken.  

Erhvervsejendomsmægleren CBRE står for udlejningen og stod også bag aftalen med Molo.  

- KCP

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Lejeløsninger styrker resiliens og giver ro i maven

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

29.05.2024SCM.dk

Varmepumpeproducent benyttede krise til grøn omstilling og fokusskift

29.05.2024SCM.dk

Nyt tiltag for flere faglærte til den grønne omstilling

24.05.2024Apport Systems A/S

Sponseret

Brugbare og realistiske ROI-beregninger giver effektive investeringer

23.05.2024Zetes

Sponseret

Mediq benytter lagerløsning ZetesMedea for optimeret plukkeproce

23.05.2024Axacon A/S

Sponseret

Tjek om jeres manuelle processer er for dyre

21.05.2024KNAPP A/S

Sponseret

Hvad er intralogistik?

17.05.2024SCM.dk

Verdion køber kæmpe grund til nyt lager i Sverige

02.05.2024SCM.dk

Intelligente logistikløsninger til produktion af insektprotein

Jobmarked

Se alle

Körber Supply Chain DK A/S

Spare Parts Engineer

Vil du kombinere din passion for tekniske produkter med din erfaring inden for salg af reservedele? Har du enestående erfaring inden for kundeservice, samt er du stærk i opbygning og vedligeholdelse af stærke kunderelationer? Så er det dig, vi søger til vores dynamiske Spare Parts team!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Mechanical Engineer

Drømmer du om at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger?

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Category Manager - med primært fokus på projektindkøb

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren Category Manager til at styrke vores indkøbsteam. Vores dedikation til innovation har gjort os til en førende aktør i branchen. Som Category Manager hos Körber bliver du en del af et passioneret og resultatorienteret team, hvor din erfaring vil spille en central rolle i at udvikle vores indkøbsstrategi og forbedre vores leverandørnetværk.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Project Engineer - Controls

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Som vores nye Project Engineer - Controls bliver det derfor også en central del af din hverdag, som del af et passioneret og internationalt team der hver dag arbejder for at bringe automation og PLC til nye højder.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Netværkssikkerhed

Vil du opkvalificere dine færdigheder inden for netværkskommunikation? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at sikre virksomhedens netværk mod angreb.

Dato

26.08.2024

Tid

13:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - aften

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Fra specialist til leder

Vil du have mere viden om de krav, der stilles til ledere i erhvervslivet? Og vil du udvikle dine ledelseskompetencer? Så tag dette kursus, som også er et diplommodul modul, og få sat fokus på dit potentiale i overgangen fra rollen som specialist til rollen som leder.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Det personlige lederskab og forandring - aften

Udvid og styrk dine personlige ledelseskompetencer og få udviklet dine samarbejdsevner og evner til at vække tillid hos medarbejdere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektstrategi og -organisation

Skal du til at lede projekter, – eller gør du det allerede? Så tilmeld dig kurset Projektstrategi og –organisation, som også er et diplommodul, og få indblik i virksomheders og organisationers værdiskabelse, udviklingsfaser og meget mere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup