Jysk investerer massivt i distributionscenter

I løbet af april planlægger Jysk at starte byggeriet af et nyt distributionscenter i Ungarn, der skal beskæftige omkring 300 medarbejdere og styrke virksomhedens logistiksetup i Europa.

En foreløbig visualisering af Jysks kommende distributionscenter. Centeret vil brede sig over 143.000 kvadratmeter. Illustration: Jysk.

14.04.2020

SCM.dk

Et antal blå containere er allerede placeret tæt på rundkørslen i Ecser nær Budapest i Ungarn, hvor Jysks nye distributionscenter skal bygges. Og snart begynder store gravemaskiner at arbejde på den 560.000 kvadratmeter store grund.

Læs også: Jysk indvier Bulgariens mest moderne distributionscenter

Med centeret vil Jysk udvide virksomhedens logistiksetup med henblik på at kunne levere hurtigere til kunderne i en række lande i Centraleuropa.

”Selvom coronavirus-situationen har stor påvirkning af Jysk, er det stadig vigtigt for os at investere i fremtiden. Når hverdagen vender tilbage, vil folk stadig have brug for senge, dyner og puder samt andre nødvendigheder til deres hjem. For at sikre det har vi brug for et stærkt logistiksetup, som vores nye distributionscenter i Ecser, Ungarn, vil være med til at sikre”, siger Allan K. Kjærgaard, executive vice president logistics i Jysk.

Øget tilstedeværelse
Bygningerne i det nye distributionscenter – som omfatter to højlagre, dokker til lastning og aflæsning af lastbiler og kontorlokaler til administration – vil brede sig over 143.000 kvadratmeter. Højlagrene indeholder 205.000 palleplaceringer til varer.

”Med udvidelsen af vores nye distributionscenter i Ecser, vil vi være i stand til at levere produkter meget hurtigere og mere effektivt direkte til vores kunder og til vores hundredvis af butikker. Faktisk forventer vi at spare 4,5 millioner kilometer vejtransport hvert år, hvilket er godt for både miljøet og vores evne til at levere gode tilbud til vores kunder”, siger Allan K. Kjærgaard.

Læs også: Jysks nye distributionscenter bliver årets logistikbygning i Bulgarien

Det nye distributionscenter forventes at være klar til drift i midten af 2022. Når først det kører, skal distributionscenteret levere varer til Jysks kunder og butikker i Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet, Slovenien, Kroatien, Bosnien og Serbien.

SCM.dk har for nylig talt med Allan K. Kjærgaard om Jysks arbejde på supply chain-fronten og med den voksende e-handel. Læs her om, hvorfor han synes koncernens mange fysiske butikker er en fordel i onlinekampen.

- HCL

Bredana Axcite A/S

Sponseret

SCM-dagen 2024: Bliver AI en gamechanger i Supply Chain?

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

12.04.2024SCM.dk

Ejeren af Dali vil have alle parter til at bidrage

12.04.2024SCM.dk

Ny banebrydende automatisering af ordreplukning

05.04.2024Swisslog

Sponseret

Inbjudan Webinar: Strategisk lagerautomation - 25 april

05.04.2024Zetes

Sponseret

Prévoté transforms inventory management with the ZetesMedea Full Pallet Inventory solution

05.04.2024SCM.dk

Materialehåndtering og robotautomatisering løftes til nyt niveau

04.04.2024TECSYS A/S

Sponseret

Er dit lager klar til en omnichannel strategi?

04.04.2024TECSYS A/S

Sponseret

Lagerteknologi: Top 5 systemer til at øge effektiviteten

03.04.2024Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Technicon A/S og Toyota Material Handling Danmark A/S indgår samarbejde

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle