Novo-chef får første udgave af pris til bedste supply chain-leder

Susanne Hundsbæk-Pedersen fra Novo Nordisk løb med prisen som Best Supply Chain Executive 2017, da den sjette udgave af Supply Chain Leaders Forum blev afholdt i onsdags.

Susanne Hundsbæk-Pedersen fik overrakt prisen på Supply Chain Leaders Forum 2017 på CBS onsdag d. 6. september. Foto: SCLF.

12.09.2017

SCM.dk

Med fokus på ’Digital Supply Chain 4.0’ løb den sjette udgave af Supply Chain Leaders Forum (SCLF) af stablen onsdag d. 6. september på CBS. Udover inviterede talere, der adresserede emner som machine learning og cloud-teknologi, penge i logistikken, Smart Factories og digitale forretningsmodeller, så anerkendte dette års konference også lederskab og akademisk udmærkelse i supply chain-branchen ved at uddele en nystiftet pris til den bedste supply chain-leder i Danmark.

Læs også: De digitale ledere performer bedst

Prisen Best Supply Chain Executive in Denmark 2017, der sponsoreret af Syncronic, gik til Susanne Hundsbæk-Pedersen, der er senior vice president for Devices & Supply Chain Management i Novo Nordisk A/S.

”Susanne Hundsbæk-Pedersen scorede højst på tværs af de fire kriterier for supply chain-ledere i Danmark i 2017, og hendes bedste score var i kategorien ’Peer voting’. Det fortæller om det gode stykke arbejde hun gør hos Novo Nordisk, og som er blevet anerkendt i industrien. Susanne styrer en kompleks forsyningskæde hos Novo og hun udviser et utrætteligt fokus på at nedbryde interne funktionssiloer med det formål at skabe en integreret forsyningskæde”, sagde CEO for Syncronic, Lars Kissow, i forbindelse med overrækkelsen.

”Hendes ansvar breder sig over alle elementer i SCOR-modellen, og hun forstår som ingen andre vigtigheden af de individuelle teammedlemmer, der skal gøre hele forsyningskæden succesfuld. Hendes management-ansvar er globalt og hun leder et team på over 2.000 fuldtidsansatte”, fortsatte han.

Susanne Hundsbæk-Pedersen udvalgt fra et felt på 25 chefer i supply chain-sektoren i Danmark, som arrangørerne af SCLF havde identificeret, og med prisen fulgte dels en company award til en værdi af mere end en kvart million kroner, og et værk af kunstneren Åse Højer.

Læs også: Lagerstyring 4.0 er på vej til et lager i din nærhed

Supply Chain Leaders Forum 2017 blev arrangeret af CBS (HD-SCM) og AAASCM i tæt samarbejde med DTU og IDA Operations Management. Supply Chain Media og den hollandske researchvirksomhed Inspired-Search, der er specialiseret i supply chain-branchen, var desuden med til at udpege kandidatfeltet til lederprisen, som Susanne Hundsbæk-Pedersen altså vandt.

-AK

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Lejeløsninger styrker resiliens og giver ro i maven

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

24.05.2024SCM.dk

SCM Agendaen – Det gode ERP-projekt

24.05.2024SCM.dk

Millioner skal sætte fart på cirkulær plast og ESG-udvikling

22.05.2024SCM.dk

Vi kommer ikke i mål ad frivillighedens vej

22.05.2024SCM.dk

Dansk NGO kan nu verificere klimaprojekter

17.05.2024SCM.dk

Det skal være lettere at få godkendt store solcelleanlæg

17.05.2024SCM.dk

Palle- og forsyningskædevirksomhed får ny landechef

16.05.2024Industriens Fond

Sponseret

Hvad er NIS2?

16.05.2024SCM.dk

Udsigt til besøgsrekord på El & Teknik ´24

Jobmarked

Se alle

Körber Supply Chain DK A/S

Spare Parts Engineer

Vil du kombinere din passion for tekniske produkter med din erfaring inden for salg af reservedele? Har du enestående erfaring inden for kundeservice, samt er du stærk i opbygning og vedligeholdelse af stærke kunderelationer? Så er det dig, vi søger til vores dynamiske Spare Parts team!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Mechanical Engineer

Drømmer du om at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger?

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Category Manager - med primært fokus på projektindkøb

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren Category Manager til at styrke vores indkøbsteam. Vores dedikation til innovation har gjort os til en førende aktør i branchen. Som Category Manager hos Körber bliver du en del af et passioneret og resultatorienteret team, hvor din erfaring vil spille en central rolle i at udvikle vores indkøbsstrategi og forbedre vores leverandørnetværk.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Project Engineer - Controls

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Som vores nye Project Engineer - Controls bliver det derfor også en central del af din hverdag, som del af et passioneret og internationalt team der hver dag arbejder for at bringe automation og PLC til nye højder.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Netværkssikkerhed

Vil du opkvalificere dine færdigheder inden for netværkskommunikation? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at sikre virksomhedens netværk mod angreb.

Dato

26.08.2024

Tid

13:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - aften

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Det personlige lederskab og forandring - aften

Udvid og styrk dine personlige ledelseskompetencer og få udviklet dine samarbejdsevner og evner til at vække tillid hos medarbejdere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektstrategi og -organisation

Skal du til at lede projekter, – eller gør du det allerede? Så tilmeld dig kurset Projektstrategi og –organisation, som også er et diplommodul, og få indblik i virksomheders og organisationers værdiskabelse, udviklingsfaser og meget mere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Fra specialist til leder

Vil du have mere viden om de krav, der stilles til ledere i erhvervslivet? Og vil du udvikle dine ledelseskompetencer? Så tag dette kursus, som også er et diplommodul modul, og få sat fokus på dit potentiale i overgangen fra rollen som specialist til rollen som leder.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup