Reitan Distribution bliver ny grossist for BFI

Sammenslutningen af selvstændige benzinforhandlere, BFI får fra årsskiftet ny distributør. REMA 1000-ejede Reitan Distribution overtager distributionen til selvstændige benzinforhandlere fra blandt andre Shell og Extra.

REMA 1000-ejede Reitan Distribution overtager fra 1. januar 2020 distributionen for selvstændige benzinforhandlere fra blandt andre Shell, og Extra..

09.05.2019

SCM.dk

Den danske leverandør til convenience-sektoren Reitan Distribution skal fra 1. januar 2020 levere varer til sammenslutningen af selvstændige benzinforhandlere fra kæder som Shell og Extra.

Læs også: Gigantisk underskud vendt til plus

Distributionsselskabet har nemlig indgået en aftale med indkøbsselskabet BFI, hvis medlemmer tæller kioskejere, forhandlere og forpagtere fra landets forskellige benzinkæder og uafhængige aktører – i alt ca. 170 butikker.

”Vi er super stolte af, at BFI viser os den tillid, og vi glæder os til at opbygge et solidt partnerskab til glæde for begge parter”, siger indkøbs- og salgsdirektør i Reitan Distribution, Merete Kjærgaard, og fortsætter:

”Vi er overbeviste om, at vi qua vores mangeårige erfaring og samarbejde med vores convenience-partnere kan bidrage med både vækst og sortimentsudvikling, som kan skabe øget konkurrencekraft til de BFI-tilknyttede butikker”, siger hun.

Servicerer mere end 1000 butikker og benzinstationer i Danmark
I dag servicerer Reitan Distribution mere end 1000 butikker og benzinstationer over hele Danmark fra bl.a. centrallageret i Horsens. Udover REMA 1000 har virksomheden partnerskaber med kæder som 7-Eleven, Circle K, Q8 og OK Plus.

Hos BFI ser man derfor også frem til at blive en del af indkøbs- og logistiksetupet hos Reitan Distribution.

”Vi har store forventninger til samarbejdet, og vi ser især frem til at få adgang til Reitan Distributions store erfaring med kategoriudvikling, convenience-sortimenter og essentiel viden om markedet og tendenser inden for branchen”, siger adm. direktør i BFI, Bjarne Månsson, og fortsætter:

”Det er helt sikkert en fordel for os at være sammen med de øvrige convenience-aktører, så vi kan få en fordel ud af at samle viden og erfaring ét sted”, siger han og takker samtidig Dagrofa for et mangeårigt samarbejde.

Læs også: Reitan udvider sin distribution

De seneste år har Reitan Distribution oplevet en vækst som følge af REMA 1000's fremgang på det danske marked. Virksomheden leverer i dag varer til 330 REMA 1000-butikker foruden de mange convenience-butikker, som fra årsskiftet altså bliver endnu flere.

- JMA

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Bæredygtig materialehåndtering i logistikterminalen

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

14.06.2024SCM.dk

Grøn omstilling af forsyningskæder kræver samarbejde på tværs af grænser

14.06.2024SCM.dk

5 benspænd for AI i supply chain planlægning

04.06.2024SCM.dk

Vi skal blive klogere på fangst og lagring af CO₂

28.05.2024SCM.dk

Bugnende ordrebog skaber nye logistik-arbejdspladser i Nordjylland

24.05.2024N.C. Nielsen A/S

Sponseret

Fleksibel lagerhåndtering med elektrisk Terberg YT203-EV

24.05.2024Apport Systems A/S

Sponseret

Brugbare og realistiske ROI-beregninger giver effektive investeringer

23.05.2024Zetes

Sponseret

Mediq benytter lagerløsning ZetesMedea for optimeret plukkeproce

23.05.2024Axacon A/S

Sponseret

Tjek om jeres manuelle processer er for dyre

Jobmarked

Se alle

Körber Supply Chain DK A/S

Automation Engineer, Remote Assistance

Har du kompetencerne og lysten til at yde support på komplekse og højteknologiske løsninger? Så søger vi nu endnu en kollega til vores Remote Assistance team.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Kantineassistent - med flair for det grønne køkken

Hos Körber Supply Chain er kantinen vores fælles samlingspunkt, hvor alle medarbejdere fra alle afdelinger mødes dagligt over et veltillavet og lækkert frokostmåltid. Vores kantine er kendt og anerkendt for sin høje kvalitet, et bredt udvalg af lækre og sunde retter, samt masser af smil og god service.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Mechanical Engineer

Drømmer du om at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger?

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Category Manager - med primært fokus på projektindkøb

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren Category Manager til at styrke vores indkøbsteam. Vores dedikation til innovation har gjort os til en førende aktør i branchen. Som Category Manager hos Körber bliver du en del af et passioneret og resultatorienteret team, hvor din erfaring vil spille en central rolle i at udvikle vores indkøbsstrategi og forbedre vores leverandørnetværk.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Project Engineer - Controls

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Som vores nye Project Engineer - Controls bliver det derfor også en central del af din hverdag, som del af et passioneret og internationalt team der hver dag arbejder for at bringe automation og PLC til nye højder.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Netværkssikkerhed

Vil du opkvalificere dine færdigheder inden for netværkskommunikation? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at sikre virksomhedens netværk mod angreb.

Dato

26.08.2024

Tid

13:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - aften

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

Bredana Axcite A/S
Webinar
Sådan får I (bedre) styr på jeres varer i transit

Landed Cost modulet i Dynamics 365 giver jer en stribe fordele

Dato

27.08.2024

Tid

10:00

Sted

Live webinar fra Bredana Axcite, Aarhus

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Fra specialist til leder

Vil du have mere viden om de krav, der stilles til ledere i erhvervslivet? Og vil du udvikle dine ledelseskompetencer? Så tag dette kursus, som også er et diplommodul modul, og få sat fokus på dit potentiale i overgangen fra rollen som specialist til rollen som leder.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektstrategi og -organisation

Skal du til at lede projekter, – eller gør du det allerede? Så tilmeld dig kurset Projektstrategi og –organisation, som også er et diplommodul, og få indblik i virksomheders og organisationers værdiskabelse, udviklingsfaser og meget mere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup