Reitan Distribution bliver ny grossist for BFI

Sammenslutningen af selvstændige benzinforhandlere, BFI får fra årsskiftet ny distributør. REMA 1000-ejede Reitan Distribution overtager distributionen til selvstændige benzinforhandlere fra blandt andre Shell og Extra.

REMA 1000-ejede Reitan Distribution overtager fra 1. januar 2020 distributionen for selvstændige benzinforhandlere fra blandt andre Shell, og Extra..

09.05.2019

SCM.dk

Den danske leverandør til convenience-sektoren Reitan Distribution skal fra 1. januar 2020 levere varer til sammenslutningen af selvstændige benzinforhandlere fra kæder som Shell og Extra.

Læs også: Gigantisk underskud vendt til plus

Distributionsselskabet har nemlig indgået en aftale med indkøbsselskabet BFI, hvis medlemmer tæller kioskejere, forhandlere og forpagtere fra landets forskellige benzinkæder og uafhængige aktører – i alt ca. 170 butikker.

”Vi er super stolte af, at BFI viser os den tillid, og vi glæder os til at opbygge et solidt partnerskab til glæde for begge parter”, siger indkøbs- og salgsdirektør i Reitan Distribution, Merete Kjærgaard, og fortsætter:

”Vi er overbeviste om, at vi qua vores mangeårige erfaring og samarbejde med vores convenience-partnere kan bidrage med både vækst og sortimentsudvikling, som kan skabe øget konkurrencekraft til de BFI-tilknyttede butikker”, siger hun.

Servicerer mere end 1000 butikker og benzinstationer i Danmark
I dag servicerer Reitan Distribution mere end 1000 butikker og benzinstationer over hele Danmark fra bl.a. centrallageret i Horsens. Udover REMA 1000 har virksomheden partnerskaber med kæder som 7-Eleven, Circle K, Q8 og OK Plus.

Hos BFI ser man derfor også frem til at blive en del af indkøbs- og logistiksetupet hos Reitan Distribution.

”Vi har store forventninger til samarbejdet, og vi ser især frem til at få adgang til Reitan Distributions store erfaring med kategoriudvikling, convenience-sortimenter og essentiel viden om markedet og tendenser inden for branchen”, siger adm. direktør i BFI, Bjarne Månsson, og fortsætter:

”Det er helt sikkert en fordel for os at være sammen med de øvrige convenience-aktører, så vi kan få en fordel ud af at samle viden og erfaring ét sted”, siger han og takker samtidig Dagrofa for et mangeårigt samarbejde.

Læs også: Reitan udvider sin distribution

De seneste år har Reitan Distribution oplevet en vækst som følge af REMA 1000's fremgang på det danske marked. Virksomheden leverer i dag varer til 330 REMA 1000-butikker foruden de mange convenience-butikker, som fra årsskiftet altså bliver endnu flere.

- JMA

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Lejeløsninger styrker resiliens og giver ro i maven

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

29.05.2024SCM.dk

Varmepumpeproducent benyttede krise til grøn omstilling og fokusskift

29.05.2024SCM.dk

Nyt tiltag for flere faglærte til den grønne omstilling

24.05.2024Apport Systems A/S

Sponseret

Brugbare og realistiske ROI-beregninger giver effektive investeringer

23.05.2024Zetes

Sponseret

Mediq benytter lagerløsning ZetesMedea for optimeret plukkeproce

23.05.2024Axacon A/S

Sponseret

Tjek om jeres manuelle processer er for dyre

21.05.2024KNAPP A/S

Sponseret

Hvad er intralogistik?

17.05.2024SCM.dk

Verdion køber kæmpe grund til nyt lager i Sverige

02.05.2024SCM.dk

Intelligente logistikløsninger til produktion af insektprotein

Jobmarked

Se alle

Körber Supply Chain DK A/S

Spare Parts Engineer

Vil du kombinere din passion for tekniske produkter med din erfaring inden for salg af reservedele? Har du enestående erfaring inden for kundeservice, samt er du stærk i opbygning og vedligeholdelse af stærke kunderelationer? Så er det dig, vi søger til vores dynamiske Spare Parts team!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Mechanical Engineer

Drømmer du om at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger?

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Category Manager - med primært fokus på projektindkøb

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren Category Manager til at styrke vores indkøbsteam. Vores dedikation til innovation har gjort os til en førende aktør i branchen. Som Category Manager hos Körber bliver du en del af et passioneret og resultatorienteret team, hvor din erfaring vil spille en central rolle i at udvikle vores indkøbsstrategi og forbedre vores leverandørnetværk.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Project Engineer - Controls

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Som vores nye Project Engineer - Controls bliver det derfor også en central del af din hverdag, som del af et passioneret og internationalt team der hver dag arbejder for at bringe automation og PLC til nye højder.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Netværkssikkerhed

Vil du opkvalificere dine færdigheder inden for netværkskommunikation? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at sikre virksomhedens netværk mod angreb.

Dato

26.08.2024

Tid

13:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - aften

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Fra specialist til leder

Vil du have mere viden om de krav, der stilles til ledere i erhvervslivet? Og vil du udvikle dine ledelseskompetencer? Så tag dette kursus, som også er et diplommodul modul, og få sat fokus på dit potentiale i overgangen fra rollen som specialist til rollen som leder.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Det personlige lederskab og forandring - aften

Udvid og styrk dine personlige ledelseskompetencer og få udviklet dine samarbejdsevner og evner til at vække tillid hos medarbejdere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektstrategi og -organisation

Skal du til at lede projekter, – eller gør du det allerede? Så tilmeld dig kurset Projektstrategi og –organisation, som også er et diplommodul, og få indblik i virksomheders og organisationers værdiskabelse, udviklingsfaser og meget mere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup