TechEd Tuesdays går i luften med interaktiv IT-træning

Rockwell Automation tilbyder alle sine kunder teoretisk og praktisk træning gennem et 10 ugers gratis træningsforløb. Det nye tiltag benytter sig af en banebrydende og interaktiv platform, der vil gøre it-medarbejdere i stand til at forberede sig på en fremtid med Smart Manufacturing.

: TechEd Tuesdays er Rockwells nye koncept, hvor virksomheden gratis underviser sine kunders IT-medarbejdere. Foto: Rockwell Automation.

31.08.2021

SCM.dk

Rockwell Automation har netop lanceret et nyt digitalt træningsforløb, TechEd Tuesdays, som er en naturlig forlængelse af Rockwells yderst populære TechEd EMEA-event.  

TechEd Tuesdays er et fleksibelt og interaktivt træningsforløb, som blander online teori med praktiske sessioner og løber over 10 uger. Gennem forløbet vil deltagerne få en bedre forståelse for Rockwell Automations produkter og løsninger. Træningssessionerne tilbydes alle kunder og partnere - herunder systemintegratorer, distributører, OEM’er samt slutbrugere.   

”Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder og partnere noget, som kan have en positiv påvirkning på hele industrien”, siger Gregoire de Clercq, EMEA Marketing Director, Rockwell Automation. ”Vi ser selvfølgelig frem til igen at møde vores kunder fysisk ved vores næste TechEd EMEA-event i oktober 2022. Men lige nu glæder vi os til at få det bedste ud af denne unikke mulighed for at forsætte både vores og vores kunders udvikling de næste 12 måneder”.

Hver tirsdag fra den 14. september og 10 uger frem vil specialister fra Rockwell Automation holde halvdagstræningssessioner, der er opdelt i fem moduler (Smart Devices, Smart Machines, Smart Systems, Process Control og IoT).  Hvert modul vil indeholde en teoretisk del med Q&A efterfulgt af en praktisk del – et såkaldt hands-on lab – den efterfølgende uge. 

Læs også: Pitching-træning skal sikre unge iværksættere kapital i München

Til træningsforløbet bryger Rockwell OnCourse, der forbinder Rockwells løsninger med virtuelle maskiner, som herefter bliver programmeret, betjent og testet af operationelle “digitale tvillinger”.  I modsætning til andre læringsplatforme af denne type er TechEd Tuesdays og onCourse gratis for alle deltagere. Deltagerne får en unik mulighed for at interagere med hinanden, mens de fordyber sig og forbedrer deres tekniske færdigheder og deres viden inden for moderne digital produktion.  

TechEd Tuesdays kommer til at køre i tre cyklusser, som hver især starter i september 2021, februar 2022 og maj 2022, som forberedelse til TechEd EMEA i Göteborg i oktober 2022.  Tilmeldingen åbner den 16. august, og den første session løber af stablen den 14. september 2021.  Der er et begrænset antal pladser til hver session efter “først til mølle”-princippet.    

Læs mere og registrer dig her: https://www.rockwellautomation.com/en-gb/company/events/in-person-events/teched-tuesdays.html.

- KCP

Bredana Axcite A/S

Sponseret

Download gratis e-bog om BI-løsning udviklet specielt til Supply Chain Management

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

27.02.2024SCM.dk

Tidligere Maersk-chef får toppost i Ørsted

27.02.2024SCM.dk

Første ammoniakdrevne containerskib er bestilt

23.02.2024Bredana Axcite A/S

Sponseret

Download gratis e-bog om BI-løsning udviklet specielt til Supply Chain Management

22.02.2024SCM.dk

Robotindustri mødes om AI, den grønne omstilling og fremtidens arbejdsmarked

21.02.2024TrueCommerce

Sponseret

Derfor bør du opgradere din On-Premise-løsning

21.02.2024SCM.dk

Nyt kvantespring for 3D-print

21.02.2024Industriens Fond

Sponseret

Kunstig intelligens hjælper robotter med at passe på dyr og mennesker

14.02.2024SCM.dk

Inspirationsdag skal hjælpe med overblik over robotteknologi

Jobmarked

Se alle

Styrelsen for Forsyningssikkerhed

IT-konsulent til Styrelsen for Forsyningssikkerhed

Vil du være med til at gøre samfundet mere modstandsdygtigt over for fremtidens trusler? Er du ivrig efter, at blive en del af et fantastisk team, hvor du får ansvaret for at udvikle og understøtte styrelsens IT-løsninger? Så er stillingen som IT-konsulent i Styrelsen for Forsyningssikkerhed noget for dig.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

03.03.2024

Apport Systems A/S

Bliv vores Software Developer. Vores SQL Expert til udviklingsteamet.

Er du klar til at blive Apports nye softwareudvikler: et job med ansvar, selvstændighed og IT-kundskaber. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Er du vild med programmering - og stærk til D365FO?

Hvis du elsker programmering helt ud i fingerspidserne og nikker entusiastisk, når snakken går på D365FO, OOP, SOLID og polymorphe variable, så læs endelig videre. Vi er nemlig på udkig efter en passioneret og hardcore udvikler til vores team i Kolding. Er det dig?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Banker dit hjerte for programmering?

Hvis du elsker programmering helt ud i fingerspidserne og nikker entusiastisk, når snakken går på OOP, SOLID og polymorphe variable, så læs endelig videre. Vi er nemlig på udkig efter en passioneret og hardcore udvikler til vores team i Aarhus eller Kolding. Er det dig?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Har du erfaring inden for intern logistik og/eller produktion?

Bredana Axcite søger en handlekraftig ERP-konsulent

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Specialist i livscyklusvurderinger, miljøvaredeklarationer mm.

Specialist i livscyklusvurderinger, miljøvaredeklarationer mm. søges til international virksomhed

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Auditor til ISO 9001, ISO 14001 OG ISO 45001

Bureau Veritas Certification søger auditor til ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Administrative assistant for marine & offshore

Join Bureau Veritas Denmark in an exciting position as part-time administrative assistant in the Marine Department

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

IT-Sikkerhedskonsulent

Bureau Veritas søger IT-sikkerhedskonsulent

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Zetes

Zetes søger ny Business Consultant i Supply Chain-løsninger

Som Business Consultant inden for supply chain-optimering vil du bidrage med din ekspertise gennem hele salgscyklussen, være en betroet rådgiver og deltage i kvalificeringen af forretningsmuligheder. Du vil tage ansvar for udvælgelsen af den bedste projekttilgang og påvirke strategien for vores supply chain-løsninger.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

28.02.2024

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
RELEX Solutions
Webinar
The future of consumer goods supply chain planning

Join us for an exclusive online event that will introduce the new RELEX end-to-end supply chain planning solution capabilities for consumer goods companies.

Dato

07.02.2024

Sted

On-line

RELEX Solutions
Webinar
RELEX Next

Deltag til vores årlige online begivenhed RELEX Next. Her vil du høre alt om RELEX’ nyeste løsninger, samt erfaringer fra virksomheder, der allerede bruger dem succesfuldt. At følge med udviklingen er afgørende for detailhandlens succes. Under RELEX Next vil vi dykke ned i kritiske branchetemaer for at undersøge, hvordan hurtigt skiftende forbrugsvaner, supply chain disruptions og økonomisk usikkerhed understreger behovet for intelligent detailplanlægning - og hvorfor det er vigtigere end nogensinde før. Se hele agendaen på linket.

Dato

15.02.2024

Tid

14:00

Sted

On-line

TrueCommerce
Webinar
Webinar: EDIFACT

Alt du skal vide om EDIFACT

Dato

05.03.2024

Tid

11:00

Sted

Online

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Agile projekter - Hybrid - dag

Vil du lære at lede agile projekter professionelt og effektivt? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få indsigt i agile værktøjer og kompetencer i agil projektledelse.

Dato

08.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - dag

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

11.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektstrategi og -organisation

Skal du til at lede projekter, – eller gør du det allerede? Så tilmeld dig kurset Projektstrategi og –organisation, som også er et diplommodul, og få indblik i virksomheders og organisationers værdiskabelse, udviklingsfaser og meget mere.

Dato

11.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup