Den førende leverandør af overfladebehandling DOT får ny ejer

Kirk Kapital køber DOT - den førende leverandør af overfladebehandling - af Jysk Fynsk Kapital.

Kim Gulstad, administrerende direktør i Kirk Kapital, er stolt over investeringen i DOT. Foto: PR-foto

07.06.2024

SCM.dk

DOT, tidligere kendt som Dansk Overflade Teknik, er specialiseret i en række ydelser inden for overfladebehandling af metal, herunder varmgalvanisering, pulverlakering, maling og metallisering. DOT driver 12 anlæg i Skandinavien og har cirka 600 ansatte. I løbet af de seneste 15 år har DOT opnået betydelig vækst via strategiske opkøb af galvaniseringsanlæg i Danmark, Sverige og Norge. Denne strategi har styrket kvaliteten af de leverede ydelser og sikret DOT en stærk markedsposition. I dag er DOT klart førende inden for varmgalvanisering i hele Skandinavien.

Kirk Kapitals investeringsstrategi er at være en større minoritetsaktionær. Derfor vil Kirk Kapital med tiden invitere ligesindede partnere ind i ejerstrukturen og reducere sin ejerandel i DOT.

Kim Gulstad, administrerende direktør i Kirk Kapital, er stolt over investeringen i DOT.

"Vi er rigtig glade for vores fremtidige partnerskab med DOT, en virksomhed med en lang historik for at være kundernes foretrukne leverandør indenfor overfladebehandling af metal. Denne investering er i tråd med Kirk Kapitals strategi om at støtte veldrevne og markedsledende virksomheder med en langsigtet ejerskabshorisont. Samtidig ser vi frem til med tiden at kunne invitere andre partnere ind i ejerstrukturen”, fortæller han.

Familierne bag Jysk Fynsk Kapital har været medejere siden 2008 og majoritetsejere siden 2016. De er stolte af DOT's udvikling under deres ejerskab og glæder sig til at se, hvad fremtiden bringer med Kirk Kapital.

"Vi er stolte af den flotte udvikling, som DOT har haft under vores ejerskab. Vi vil derfor gerne takke ledelsen og alle medarbejdere i DOT for deres indsats. Vi er samtidig glade for at kunne sælge DOT til en dansk og velrenommeret investor som Kirk Kapital. Vi er overbeviste om, at Kirk Kapital vil blive en god partner for ledelsen og DOT, og sikre DOT's fortsatte fremtidige succes”, siger Per Kristensen, administrerende direktør for Jysk Fynsk Kapital.

Læs også: Tendens til faldende efterspørgsel i metalindustrien

Direktionen i DOT fortsætter og består af administrerende direktør Henrik Steen-Jørgensen og CFO Nicolai Christensen.

"Jeg vil gerne takke Jysk Fynsk Kapital for opbakningen og assistancen igennem de 16 års ejerskab. Samtidig er vi hos DOT glade og stolte over det fremtidige partnerskab med Kirk Kapital. Det fremtidige ejerskab stemmer godt overens med vores værdier og vores engagement i at udvikle en bæredygtig virksomhed, samt sikre DOT og medarbejdernes fremtid. Samtidig forventer vi, at Kirk Kapitals ekspertise vil være vigtig i forbindelse med fremtidige opkøb og udvidelser af vores tilstedeværelse på de nordiske og nordeuropæiske markeder, hvilket yderligere vil styrke vores markedsposition. Vi ser frem til yderligere accelereret vækst for virksomheden i de kommende år”, siger Henrik Steen-Jørgensen.

Kilde: Kirk Kapital

/ PiB

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Bæredygtig materialehåndtering i logistikterminalen

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

20.06.2024SCM.dk

Ege Carpets omstiller til mere bæredygtig produktion

20.06.2024SCM.dk

Er der et liv efter compliance?

14.06.2024SCM.dk

Alt for få elvarebiler på vejene - målet er langt væk

14.06.2024SCM.dk

Grøn omstilling af forsyningskæder kræver samarbejde på tværs af grænser

13.06.2024SCM.dk

Viden om CO2-belastning påvirker hvad der ender i indkøbskurven

12.06.2024SCM.dk

Miljøbekymringer får næsten halvdelen af forbrugere til at skifte kostvaner

12.06.2024Descartes

Sponseret

Sanktioner kan være en udfordring for dem, der arbejder med transport og logistik

11.06.2024SCM.dk

Danskerne er trætte af produkter i dårlig kvalitet

Jobmarked

Se alle

Körber Supply Chain DK A/S

Service Specialist

Har du en dybdegående teknisk viden og en passion for fejlfinding, og drømmer du om at udforske verden? Vi leder efter en dygtig Service Specialist med en solid baggrund og kendskab til både mekanik, elektronik, samt PLC.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Automation Engineer, Remote Assistance

Har du kompetencerne og lysten til at yde support på komplekse og højteknologiske løsninger? Så søger vi nu endnu en kollega til vores Remote Assistance team.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Kantineassistent - med flair for det grønne køkken

Hos Körber Supply Chain er kantinen vores fælles samlingspunkt, hvor alle medarbejdere fra alle afdelinger mødes dagligt over et veltillavet og lækkert frokostmåltid. Vores kantine er kendt og anerkendt for sin høje kvalitet, et bredt udvalg af lækre og sunde retter, samt masser af smil og god service.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Spare Parts Engineer

Vil du kombinere din passion for tekniske produkter med din erfaring inden for salg af reservedele? Har du enestående erfaring inden for kundeservice, samt er du stærk i opbygning og vedligeholdelse af stærke kunderelationer? Så er det dig, vi søger til vores dynamiske Spare Parts team!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Electrical Site Supervisor

Er du parat til at gøre verden til din arbejdsplads? Med 150+ rejsedage om året bliver du en af vores vigtigste repræsentanter på kundernes sites, hvor vi leverer og installerer komplekse og højteknologiske logistikløsninger. Vil du bidrage med din faglighed og dine evner for teknisk ledelse? Så er det netop dig, vi søger til en stilling som Electrical Site Supervisor!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Mechanical Engineer

Drømmer du om at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger?

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Category Manager - med primært fokus på projektindkøb

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren Category Manager til at styrke vores indkøbsteam. Vores dedikation til innovation har gjort os til en førende aktør i branchen. Som Category Manager hos Körber bliver du en del af et passioneret og resultatorienteret team, hvor din erfaring vil spille en central rolle i at udvikle vores indkøbsstrategi og forbedre vores leverandørnetværk.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Project Engineer - Controls

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Som vores nye Project Engineer - Controls bliver det derfor også en central del af din hverdag, som del af et passioneret og internationalt team der hver dag arbejder for at bringe automation og PLC til nye højder.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Netværkssikkerhed

Vil du opkvalificere dine færdigheder inden for netværkskommunikation? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at sikre virksomhedens netværk mod angreb.

Dato

26.08.2024

Tid

13:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - aften

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

Bredana Axcite A/S
Webinar
Sådan får I (bedre) styr på jeres varer i transit

Landed Cost modulet i Dynamics 365 giver jer en stribe fordele

Dato

27.08.2024

Tid

10:00

Sted

Live webinar fra Bredana Axcite, Aarhus

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Fra specialist til leder

Vil du have mere viden om de krav, der stilles til ledere i erhvervslivet? Og vil du udvikle dine ledelseskompetencer? Så tag dette kursus, som også er et diplommodul modul, og få sat fokus på dit potentiale i overgangen fra rollen som specialist til rollen som leder.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektstrategi og -organisation

Skal du til at lede projekter, – eller gør du det allerede? Så tilmeld dig kurset Projektstrategi og –organisation, som også er et diplommodul, og få indblik i virksomheders og organisationers værdiskabelse, udviklingsfaser og meget mere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup