Mobile WMS har simplificeret og optimeret lageret hos Med24.dk

Med24.dk er en succesfuld webshop baseret i Danmark, som har Nordens største udvalg af produkter til et sundt liv. Med24.dk har ikke bare en stor kundebase i Danmark, men har også specialiseret sig i at sælge produkter til andre Europæiske lande.

”De simple og brugervenlige funktioner i Mobile WMS applikationen gør det lettere og hurtigere for lagerchefen at oplære nye lag.

Situationen

Med24.dk havde Microsoft NAV som deres foretrukne ERP-løsning til deres forretningsprocesser. Da forretningsvolumen var blevet større over de seneste år, blev lagerprocesserne mere komplekse og der opstod fejl i daglige lageropgaver (modtagelse, pluk og forsendelse). Ineffektive lagerprocesser var en af de primære årsager til forsinkede eller fejlbehæftede behandling af kundeordrer. Derfor var ordrebehandlingen hos Med24.dk under konstant pres i forhold til at levere den enkelte ordre i den rigtige mængde og ikke mindst til tiden.

Svaret på Med24.dks problem var at investere i en omkostningsvenlig og effektiv mobil lagerstyringsløsning, som kunne forbedre deres lager og som var direkte integreret i deres eksisterende ERP system. For at løse dette problem foreslog konsulentfirmaet JCD A/S, som succesfuldt havde implementeret Microsoft NAV for Med24.dk, Tasklet Factorys Mobile WMS til Med24.dk.

Udfordringen

Den største udfordring Med24.dk stod overfor i forhold til at implementere Mobile WMS, var at registrere de mere end 10.000 lagerførte varer med stregkoder, forklarer Nils Træholt (Ejer og Direktør, Med24.dk). ”Det var hårdt arbejde, men da vi havde value proposition og de langsigtede fordele i udsigt, accepterede vi gladeligt og fortsatte.

Løsningen

Efter at have undersøgt markedet besluttede Med24.dk at vælge Tasklet Factorys Mobile WMS, da det mødte alle deres krav. Mobile WMS har siden implementeringen optimeret og simplificeret hele Med24.dks lager, inklusiv modtagelse, pluk og forsendelse. Kundeservicen hos Med24.dk er drastisk forbedret efter Mobile WMS har strømlinet håndteringen af ordrestrømmen. Det har givet virksomheden den tiltrængte synlighed og kontrol over deres lager og forsendelser. I den første periode efter implementeringen, kunne Med24.dk rapportere 50% reduktion fejl på lageret.

De simple og brugervenlige funktioner i Mobile WMS applikationen gør det lettere og hurtigere for lagerchefen at oplære nye lagermedarbejdere, ” siger Nils Træholt.

www.med24.dk - Specialister i sundhed.

#Best-In-Class Mobile WMS for Dynamics NAV / 365 Business Central & Dynamics AX / 365 for Finance and Operations.

Mød flere tilfredse kunder her: http://taskletfactory.com/da/lagerstyring/

Mere fra...

12.08.2022Tasklet Factory

Sponseret

Styrk din webshops succes — Kom foran med Mobile WMS

13.01.2022Tasklet Factory

Sponseret

Tasklet Factory leverer rekordregnskab

30.09.2021Tasklet Factory

Sponseret

Tasklet Robots ser dagens lys: Skal udbrede dansk robotkomet

17.02.2021Tasklet Factory

Sponseret

Produktionsmodulet i Mobile WMS

21.12.2020Tasklet Factory

Sponseret

Det kan betale sig at investere i automatiseringsteknologi

27.08.2020Tasklet Factory

Sponseret

Tasklet Factory trodser Corona-krise med trecifret vækst i USA