Mobile WMS sikrer fuld produktions-sporing hos HAMA perler

Malte Haaning Plastic valgte en løsning, hvor produktionsmedarbejderne anvender håndterminaler med Mobile WMS, og arbejder med data direkte i Dynamics NAV. Valget skete efter rådgivning fra Teknologisk Institut, og det valg er de glade for i dag.

Malte Haaning Plastic A/S har produceret plastikperler under det registrerede varemærke HAMA® siden 1984..

Malte Haaning Plastic A/S, der er virksomheden bag de verdenskendte HAMA® plastikperler, stod overfor at skulle indføre fuldstændig sporbarhed i deres produktion - fra det rå plastikgranulat kom ind på lageret, til de færdige produktæsker med plastikperler blev sendt ud til forhandlerne. Malte Haaning Plastic valgte en løsning, hvor produktionsmedarbejderne anvender håndterminaler med Mobile WMS, og arbejder med data direkte i Dynamics NAV. Valget skete efter rådgivning fra Teknologisk Institut, og det valg er de glade for i dag, fortæller Salgs- og marketingskoordinator, Birgitte Gregersen: Vores produkter er en kompleks sammensætning af mange simple komponenter i mange forskellige farver, så vi behøvede hjælp fra computere og håndterminaler til at holde styr på alle nødvendige data, og vi er sikre på, at det var den helt rigtige løsning vi valgte.

Brugervenlighed og tilpasningsmuligheder

Det var meget vigtigt for Malte Haaning Plastic, at løsningen var brugervenlig, da deres medarbejdere i produktionen ikke er vant til at arbejde med computere og IT. Applikationen på håndterminalerne, skulle præsentere den nødvendige information på en relevant og overskuelig facon, og samtidig hjælpe medarbejderne gennem arbejdsprocesserne. Det var derfor afgørende, at Mobile WMS fra Tasklet Factory kunne tilpasses, så løsningen passede præcist ind i brugernes daglige arbejdsrutiner, forklarer Birgitte Gregersen: Løsningen er blevet godt modtaget, da den er lavet efter de procedurer, de i forvejen arbejder efter, og nu hjælper håndterminalerne dem i den daglige rutine.

Højere kvalitet - færre gåture

Udover sporbarhed i produktionen, har Mobile WMS betydet et kvalitetsløft produktionsmæssigt. Da alt skannes sikrer det, at produktet er korrekt, når det kommer ud til slutbrugeren. De ekstra arbejdsgange i forbindelse med skanning under modtagelse og produktion har vist sig at blive opvejet af Mobile WMS. I og med at brugerne har data fra ERP systemet tilgængelige hos sig hele tiden via terminalerne, slipper de for at gå frem og tilbage mellem stationære computer for at printe papir og foretage indtastninger. Problemer med løsningen i det daglige er ikke noget medarbejderne oplever, ligesom deres frygt for et langsommeligt system har vist sig at være ubegrunde.

#Best-In-Class Mobile WMS for Dynamics 365 Business Central / Dynamics NAV & Dynamics 365 for Operations / Dynamics AX.

Mød flere tilfredse kunder her: http://taskletfactory.com/da/lagerstyring/

Mere fra...

10.04.2024Tasklet Factory

Sponseret

Få styr på dit lager: Lagerchefens (gen)vej til succes

12.08.2022Tasklet Factory

Sponseret

Styrk din webshops succes — Kom foran med Mobile WMS

13.01.2022Tasklet Factory

Sponseret

Tasklet Factory leverer rekordregnskab

30.09.2021Tasklet Factory

Sponseret

Tasklet Robots ser dagens lys: Skal udbrede dansk robotkomet

17.02.2021Tasklet Factory

Sponseret

Produktionsmodulet i Mobile WMS

21.12.2020Tasklet Factory

Sponseret

Det kan betale sig at investere i automatiseringsteknologi