Starships robotter skal gøre pakkelevering sikker og fleksibel for kunderne

Starships pakkeleveringsrobotter er allerede tilgængelige i Storbritannien via en app, ligesom at de inden årets udgang også kommer til tilbyde deres fleksible leveringstidspunkter til kunder i Californien.

Starship er klar til at rulle sine leveringsrobotter ud i stor stil. Foto: Starship.

05.11.2018

SCM.dk

”Over hele verden vil kunder aldrig miste en leverance igen”.

Ordene var store, da Starship Technologies lancerede sin nye pakkeleveringsservice. Den nye service er verdens første autonome pakkelevering, hvor hundredvis af selvkørende robotter leverer pakker direkte til kundernes hoveddør.

"Starships service er den eneste af sin slags i verden i dag, som får pakkerne leveret til kunderne når og hvor, de vil have dem”, siger CEO Lex Bayer..

“Vi er begejstrede over, at vores teknologi nu kan sikre, at lokalsamfund over hele kloden aldrig vil miste en hjemmeleverance igen”, sagde CEO i Starship Technologies, Lex Bayer.

Ifølge pressemeddelelsen er pakker, der bliver stjålet under leveringen således et stort problem, hvor 42 procent af folk i storbyer, 26 procent i forstæder og 19 procent i landdistrikter har oplevet at miste pakker, ligesom en undersøgelse foretaget af Shorr Packaging Corp viser, at 41 procent af respondenderne har undgået at bestille elektronik online, fordi de frygtede at pakken ville blive stjålet.

Det problem håber Starship med deres nye løsning helt at fjerne, da servicen vil give kunden den fulde kontrol over, hvornår pakken skal ankomme, ligesom at den sikre at den aldrig bliver efterladt uden opsyn.

Kunden vælger selv leverings tid og sted
Inden årets slutning vil den nye leveringsservice være tilgængelig for beboere omkring San Fransisco, mens det allerede nu er muligt for folk i Storbritannien at benytte tjenesten ved hjælp af Starships officielle app, der både er tilgængelig til iOS og Android.

Det fungerer sådan, at så snart du tilmelder dig appen, modtager du en personlig adresse. Den personlige adresse vil være placeret ved en af Starships lokale faciliteter, hvor pakken vil blive leveret. '

Når den gør det, så vil kunden samtidig modtage en notifikation på appen, og det vil derefter være muligt at vælge et tidspunkt, hvor en af Starships robotter vil levere den til kundens hjem, arbejdsplads eller hvilken anden lokation, der passer kunden bedst. Det vil ligeledes via appen være muligt at følge robottens rejse med pakken i realtid.

Starships leveringsrobotter bringer pakkerne til hoveddøren, lige når passer ind i kundens planer. Foto: Starship..

”I dag lever folk mere end nogensinde før travle og alsidige liv. Derfor skal det også høre fortiden til, at man er nødt til at ændre sin hverdag på grund af en pakkelevering. Med vores service er det slut med at bytte hjemmearbejdsdagen ud, omlægge møder og være nødt til at køre på posthuset, fordi du har misset en levering. Starships service er den eneste af sin slags i verden i dag, som får pakkerne leveret til kunderne når og hvor, de vil have dem”, siger Lex Bayer.

Læs også: Kroger og Nuro annoncerer robot-leveringssystem

Starship Technologies blev grundlagt i juli 2014 af de to Skype-grundlæggere Ahti Heinla og Janus Friis, mens Lex Bayer kom til fra AirBnb i juni 2018. Indtil i dag har firmaets robotter dækket over 200.000 km i 20 lande og mere end 100 byer over hele verden.

- JMA

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Bæredygtig materialehåndtering i logistikterminalen

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

12.07.2024SCM.dk

Flot vækst og generationsskifte hos Eryk A/S

11.07.2024SCM.dk

Fremtidens transport har flere udfordringer end blot elektrificering

05.07.2024DTU Learn for Life

Sponseret

Nyt kursus i jernbaneteknologi tilbyder dybdegående indsigt

04.07.2024GS1 Denmark

Sponseret

5 gode råd til at kortlægge dine emballagedata

02.07.2024Descartes

Sponseret

Descartes bliver stærkere inden for fragthåndtering med opkøbet af BoxTop Technologies

02.07.2024SCM.dk

Maersk har trukket sig - DSV fortsat med i budkrig om DB Schenker

02.07.2024GS1 Denmark

Sponseret

22 af verdens største virksomheder er enige: Farvel stregkode – og velkommen QR-kode fra GS1

28.06.2024SCM.dk

Strøm og fjernvarme blev grønnere sidste år

Jobmarked

Se alle

Tasklet Factory

Softwareudvikler til Tasklet

Vi søger lige nu en dygtig kollega til vores #TeamCode til at bidrage med at udvikle vores mobilapp, der effektiviserer lagre verden over.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

14.08.2024

Apport Systems A/S

Sales And Administration Coordinator

Her hos Apport Systems A/S er vi på udkig efter en ny medarbejder, der skal være med til at få dagligdagen på vores kontor i Risskov til at glide let. Er du en haj til administrative opgaver inden for bogholderi, salg og kontor? Perfekt, så læs med her.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Technical Documentation Engineer / Technical Writer

Kan du formulere og forenkle tekniske instruktioner og skabe gode brugeroplevelser i interaktionen mellem menneske og maskine? Og motiveres du af en varieret hverdag som en del af et stærkt team og muligheden for at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger? Så er det dig vi leder efter!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Service Specialist

Har du en dybdegående teknisk viden og en passion for fejlfinding, og drømmer du om at udforske verden? Vi leder efter en dygtig Service Specialist med en solid baggrund og kendskab til både mekanik, elektronik, samt PLC.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Category Manager - med primært fokus på projektindkøb

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren Category Manager til at styrke vores indkøbsteam. Vores dedikation til innovation har gjort os til en førende aktør i branchen. Som Category Manager hos Körber bliver du en del af et passioneret og resultatorienteret team, hvor din erfaring vil spille en central rolle i at udvikle vores indkøbsstrategi og forbedre vores leverandørnetværk.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Project Engineer - Controls

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Som vores nye Project Engineer - Controls bliver det derfor også en central del af din hverdag, som del af et passioneret og internationalt team der hver dag arbejder for at bringe automation og PLC til nye højder.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Netværkssikkerhed

Vil du opkvalificere dine færdigheder inden for netværkskommunikation? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at sikre virksomhedens netværk mod angreb.

Dato

26.08.2024

Tid

13:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - aften

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

Bredana Axcite A/S
Webinar
Sådan får I (bedre) styr på jeres varer i transit

Landed Cost modulet i Dynamics 365 giver jer en stribe fordele

Dato

27.08.2024

Tid

10:00

Sted

Live webinar fra Bredana Axcite, Aarhus

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Fra specialist til leder

Vil du have mere viden om de krav, der stilles til ledere i erhvervslivet? Og vil du udvikle dine ledelseskompetencer? Så tag dette kursus, som også er et diplommodul modul, og få sat fokus på dit potentiale i overgangen fra rollen som specialist til rollen som leder.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Det personlige lederskab og forandring - aften

Udvid og styrk dine personlige ledelseskompetencer og få udviklet dine samarbejdsevner og evner til at vække tillid hos medarbejdere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup