Strandmøllen styrer leverancer af gas med Mobile WMS fra Tasklet Factory

"Vi kunne se, at kommunikationen mellem ERP systemet og de mobile enheder var en stor styrke i løsningen, hvilket udgjorde et godt fundament for de tilpasninger, der var nødvendige" udtaler Morten Olsen, IT chef hos Strandmøllen.

Strandmøllen er Danmarks 4. største leverandør af gasser og viden om brug af gas..

Fuld viden omkring leverancer på produktniveau

Strandmøllen leverer nogle af Europas reneste gasser til krævende kunder indenfor industri, håndværk og sundhedsområdet. Produkterne leveres i gasflasker, og Strandmøllen varetager selv levering og indsamling til 40 depoter, men også direkte til kunder. Produktkvalitet, høj service og pålidelig distribution er nogle af nøgleordene, og virksomheden blev for nylig mødt med kundekrav om at kunne dokumentere status på flaskeparken i forhold til kunderne. Indenfor sundhedsområdet betød dette eksempelvis, at hospitaler skulle kende det eksakte antal gasflasker, man rådede over på et givent tidspunkt, samt have fuld viden om deres udløbsdato. Udover dette havde Strandmøllen et internt ønske om at kende status samt at have fuld information omkring de forskellige produktionsserier.      

Mødt med denne udfordring undersøgte Strandmøllen markedet for udvidelsesprodukter til MS Dynamics AX, men man fandt, at der ikke var oplagte produkter, der dækkede alle behov. Gennem dialog med Tasklet Factory fandt man frem til en mobile løsning, hvor alle leverede og tilbagetagne flasker scannes med håndholdte enheder, der kommunikerer direkte med Dynamics AX.

"Vi kunne se, at kommunikationen mellem ERP systemet og de mobile enheder var en stor styrke i løsningen, hvilket udgjorde et godt fundament for de tilpasninger, der var nødvendige” udtaler Morten Olsen, IT chef hos Strandmøllen. Desuden spillede det ind, at løsningen er meget brugervenlig". Den første test af systemet indenfor sundhedsområdet viste netop, at brugerne af systemet satte stor pris på systemets brugervenlighed. Når er stort antal gasflasker skal scannes enkeltvis, vil det naturligvis altid medføre ekstra arbejde og processer, så der var fokus på at gøre dette så enkelt og nemt som muligt. Ligeså vigtigt var det, at kunderne tog godt imod systemet.

 Kombination af WiFi og 3G forbindelse

"Systemet er specielt derved, at det anvender en kombination af WiFi og 3G efter behov" forklarer Tasklet Factorys CEO, Peter List. Der anvendes eksempelvis WiFi på produktionsstederne, mens 3G anvendes hos depoterne og kunden, hvor der ikke er WiFi dækning. Strandmøllen har desuden gjort det nemt for depoterne at tage systemet til sig ved at levere en komplet pakke bestående af den håndholdte enhed, der er konfigureret og klar til brug, samt et SIM kort.

Bedre leveringssikkerhed

Strandmøllen har store forventninger til systemet, der udover den fulde oversigt over alle gasflasker forbedrer leveringssikkerheden. "I og med at hver eneste gasflaske scannes elektronisk kan vi være sikre på, at kunden får netop de produkter, der er bestilt. Ved manuel registrering kan der naturligvis opstå menneskelige fejl, men en scanner tager ikke fejl. Netop leveringssikkerheden er af umådelig stor betydning for os" konkluderer Morten Olsen. 

Find mere information om Mobile WMS på www.taskletfactory.com

#Best-In-Class Mobile WMS for Dynamics 365 Business Central / Dynamics NAV & Dynamics 365 for Operations / Dynamics AX.

Mød flere tilfredse kunder her: http://taskletfactory.com/da/lagerstyring/

Mere fra...

10.04.2024Tasklet Factory

Sponseret

Få styr på dit lager: Lagerchefens (gen)vej til succes

12.08.2022Tasklet Factory

Sponseret

Styrk din webshops succes — Kom foran med Mobile WMS

13.01.2022Tasklet Factory

Sponseret

Tasklet Factory leverer rekordregnskab

30.09.2021Tasklet Factory

Sponseret

Tasklet Robots ser dagens lys: Skal udbrede dansk robotkomet

17.02.2021Tasklet Factory

Sponseret

Produktionsmodulet i Mobile WMS

21.12.2020Tasklet Factory

Sponseret

Det kan betale sig at investere i automatiseringsteknologi