UPS sender elcykler på gaden i USA

Den amerikanske pakkepostgigant UPS har netop sendt sin første elcykel på gaden i Portland, Oregon, USA. Forventningen er, at elcyklen kan udbredes til enkelte byer i andre stater.

UPS tester i øjeblikket brugen af elcykel til pakkeleverancer af i staten Oregon i USA. Hvis testforløbet går, som det skal, vil der komme flere elcykler til - også i andre stater. Foto: UPS..

12.12.2016

SCM.dk

I byen Portland i Staten Oregon, USA, kan man nu få leveret sin pakke af et bud på en elektrisk cykel. Det har pakkepostgiganten UPS sørget for med sine første tests af elcykler på amerikansk grund, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Læs også: UPS har kørt 1 milliard grønne mil

Da UPS startede op for 109 år siden, var omdrejningspunktet leverancer via cykler. UPS vender således tilbage til det, der var hele udgangspunktet.

”Mens vi har udviklet og udbygget et stort netværk af fartøjer til både luft og jord, kan cyklen muligvis være på vej til at gøre et comeback i takt med, at vi oplever overfyldte byområder og samtidig fortsætter med at fokusere på miljømæssig bæredygtighed”, siger Mark Wallace, senior vice president for global engineering and sustainability hos UPS.

Fra Hamborg til Portland
Elcykel-tiltaget blev demonstreret som et pilotprojekt for første gang i 2012 i Hamborg. Grundet succesen med projektet blev det i februar 2015 forlænget med to år, og det er således de erfaringer, UPS tager med sig herfra, som bruges i Portland.

At netop Portland skulle blive den første amerikanske by med UPS-elcykler skyldes, at UPS i forvejen brugte traditionelle cykler til pakkeleverancer her. Elcyklerne er dog stadig i testfasen, hvilket betyder, at pakkegiganten løbende vil evaluere på driftssikkerhed, design, integration i byens infrastruktur og accept af cyklerne.

Læs også: UPS styrker sine logistikløsninger inden for sundhedsbranchen

Hvis testforløbet går, som det skal, vil UPS tilføje flere elcykler til videre udvikling i løbet af 2017. Forventningen er også, at elcyklerne skal udbredes til enkelte byer i andre stater.

- KLZ

Bredana Axcite A/S

Sponseret

SCM-dagen 2024: Bliver AI en gamechanger i Supply Chain?

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

12.04.2024SCM.dk

Ejeren af Dali vil have alle parter til at bidrage

12.04.2024SCM.dk

Ny banebrydende automatisering af ordreplukning

05.04.2024Swisslog

Sponseret

Inbjudan Webinar: Strategisk lagerautomation - 25 april

05.04.2024Zetes

Sponseret

Prévoté transforms inventory management with the ZetesMedea Full Pallet Inventory solution

05.04.2024SCM.dk

Materialehåndtering og robotautomatisering løftes til nyt niveau

04.04.2024TECSYS A/S

Sponseret

Er dit lager klar til en omnichannel strategi?

04.04.2024TECSYS A/S

Sponseret

Lagerteknologi: Top 5 systemer til at øge effektiviteten

03.04.2024Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Technicon A/S og Toyota Material Handling Danmark A/S indgår samarbejde

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle