Virksomheder får hjælp til at navigere i AI-landskabet

Virksomheders hybride AI-innovation styrkes med nyt AI-rådgivningskoncept og en serie af specialbyggede AI-infrastruktursystemer og -løsninger. Det er frugten af et samarbejde mellem Lenovo og AMD.

Tech-virksomheden Lenovo oplyser, at virksomheden sammen med AMD, har udviklet en ny omfattende serie af AI-infrastruktursystemer- og løsninger for at gøre AI tilgængelig for alle. Foto: Lenovo

29.04.2024

SCM.dk

Lenovo fortsætter missionen med at gøre AI tilgængelig for alle. Tech-virksomheden har annonceret, at virksomheden sammen med AMD, har udviklet en ny omfattende serie af AI-infrastruktursystemer- og løsninger, der skal give virksomheders private on-prem AI og offentlige AI-cloud-tjenesteudbydere ydeevne nok til selv de mest beregningsintensive AI-arbejdsbelastninger. 

Samtidig løfter Lenovo sløret for ’Lenovo AI Advisory and Professional Services’. En bred vifte af tjenester, løsninger og platforme, der er udviklet til at hjælpe virksomheder med at navigere i AI-landskabet og finde de mest optimale løsninger.

”Uanset om det drejer sig om at fremme finansielle servicefunktioner, opgradere detailoplevelsen når man handler, eller forbedre effektiviteten i smart cities, så arbejder Lenovo hele tiden på at give virksomheder muligheden for at få en AI-klar og optimeret infrastruktur, der tager teknologien fra koncept til virkelighed med kraftfulde, skalerbare AI-løsninger, der styrker forretningsudviklingen og den daglige drift”, siger Kirk Skaugen, President for Lenovo ISG.

Som en del af Lenovos AI for alle-ambition har Lenovo udviklet en femtrins rådgivnings- og serviceproces, der hurtigt og omkostningseffektivt understøtter og forenkler virksomheders AI-rejse igennem alle faser. Gennem en skræddersyet kombination af rådgivning om sikkerhedsstrategi, implementeringsplan, teknologiarkitektur, end-to-end-tjenester, hardware og AI-applikationer giver Lenovo virksomheder mulighed for at opnå succes i udrulningen af AI og gøre transformativ intelligens tilgængelig for alle organisationer uanset størrelse og branche.

I brancher som finansielle tjenester og sundhedspleje skal virksomheder håndtere massive datasæt, der kræver ekstrem I/O-båndbredde. AMD og Lenovos nye serie af infrastruktursystemer og -løsninger leverer GPU-rige og varmeeffektive løsninger til selv de mest beregningsintensive arbejdsbelastninger, der er afgørende for virksomheders håndtering af kritiske data.

Læs også: Nyt intelligent værktøj udregner klimadata for elektronikprodukter

”Sammen med Lenovo fremskynder vi AI-transformationen for virksomheder på flere måder - vi hjælper dels med at guide kunderne gennem dette monumentale skift i databehandling og leverer samtidig robuste end-to-end-løsninger i stor skala”, siger Forrest Norrod, executive vice president og general manager, Data Center Solutions Group, AMD. 

Den nye serie indeholder blandt andet: 

  • ThinkSystem SR685a V3 8GPU-serveren med ekstrem ydeevne til de mest beregningskrævende AI-arbejdsbelastninger, inklusive GenAI og Large Language Models (LLM). Udover hurtig acceleration, hukommelseskapacitet på 1,5 TB og I/O-båndbredde, der kan håndtere enorme datasæt, er den kraftfulde løsning designet til at hjælpe med afsløring og forebyggelse af bedrageri og Know Your Customer-initiativer inden for finansielle tjenester. 
     
  • ThinkAgile MX455 V3 Edge Premier Solution med AMDs EPYCTM 8004-processore. En alsidig AI-optimeret platform, der leverer helt nye niveauer af AI-, beregnings- og lagringsydelse samt AI-inferencing og dataanalyse i realtid til edge og problemfri integration med både on-prem og Azure-skyen.
     
  • ThinkSystem SD535 V3. En 1S/1U-servernode i halv bredde, der drives af en enkelt 4. generations AMD EPYC-processor 8 nye AMD Instinct™ MI300X GPU'er. En højtydende, termisk effektiv server med flere noder, der kan maksimere ydelsen pr. rack til intensiv transaktionsbehandling. 

/ PiB

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Lejeløsninger styrker resiliens og giver ro i maven

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

24.05.2024SCM.dk

SCM Agendaen – Det gode ERP-projekt

24.05.2024SCM.dk

Millioner skal sætte fart på cirkulær plast og ESG-udvikling

24.05.2024SCM.dk

Matematiske modeller kan give energibesparelser på op til 20 procent

24.05.2024SCM.dk

Bliv klogere på brug af kunstig intelligens i jeres forsyningskæde

23.05.2024SCM.dk

Ny alliance vil udvikle nye danske ChatGPT’er

22.05.2024SCM.dk

90 millioner kroner skal styrke dansk tech innovation

21.05.2024SCM.dk

Milliarder skal forgylde fremtidens kvanteteknologi

20.05.2024Columbus

Sponseret

The Retailer's Guide to 2024 - Loyalty, brand identity, and time matter

Jobmarked

Se alle

Körber Supply Chain DK A/S

Spare Parts Engineer

Vil du kombinere din passion for tekniske produkter med din erfaring inden for salg af reservedele? Har du enestående erfaring inden for kundeservice, samt er du stærk i opbygning og vedligeholdelse af stærke kunderelationer? Så er det dig, vi søger til vores dynamiske Spare Parts team!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Mechanical Engineer

Drømmer du om at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger?

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Category Manager - med primært fokus på projektindkøb

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren Category Manager til at styrke vores indkøbsteam. Vores dedikation til innovation har gjort os til en førende aktør i branchen. Som Category Manager hos Körber bliver du en del af et passioneret og resultatorienteret team, hvor din erfaring vil spille en central rolle i at udvikle vores indkøbsstrategi og forbedre vores leverandørnetværk.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Project Engineer - Controls

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Som vores nye Project Engineer - Controls bliver det derfor også en central del af din hverdag, som del af et passioneret og internationalt team der hver dag arbejder for at bringe automation og PLC til nye højder.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Netværkssikkerhed

Vil du opkvalificere dine færdigheder inden for netværkskommunikation? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at sikre virksomhedens netværk mod angreb.

Dato

26.08.2024

Tid

13:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - aften

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektstrategi og -organisation

Skal du til at lede projekter, – eller gør du det allerede? Så tilmeld dig kurset Projektstrategi og –organisation, som også er et diplommodul, og få indblik i virksomheders og organisationers værdiskabelse, udviklingsfaser og meget mere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Det personlige lederskab og forandring - aften

Udvid og styrk dine personlige ledelseskompetencer og få udviklet dine samarbejdsevner og evner til at vække tillid hos medarbejdere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Fra specialist til leder

Vil du have mere viden om de krav, der stilles til ledere i erhvervslivet? Og vil du udvikle dine ledelseskompetencer? Så tag dette kursus, som også er et diplommodul modul, og få sat fokus på dit potentiale i overgangen fra rollen som specialist til rollen som leder.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup