Kom til CSR Awards og få værdifuld supply chain-viden

CSR og bæredygtighed er den nye X-faktor i forsyningskæden. Supply chain management handler ikke længere kun om at afveje omkostninger, kvalitet og service. Der er dukket en fjerde faktor op, nemlig ansvar for omverden i form af CSR, bæredygtighed og klima. Vi vil derfor gerne invitere dig med til CSR Awards, der er årets begivenhed inden for CSR.

Daværende fødevareminister Dan Jørgensen (S) var blandt sidste års talere ved CSR Awards: Foto: Helene Lundquist/CSR Fonden.

28.09.2015

SCM.dk

CSR Awards 2015 løber af stablen onsdag d. 7. oktober i Vejle, og i år er der særlig fokus på bæredygtig vækst. På konferencen vil der både være kendte talere og side-events, hvor det vil være muligt at netværke, sparre og få konkrete værktøjer og erfaringer med hjem - til gavn for både din egen organisation og jeres samarbejdspartnere.

Konferencen en unik mulighed for at få den seneste viden om udviklingen inden for CSR på en lang række relevante områder, herunder transport og logistik.

Det er femte år i træk CSR Awards afholdes og de op imod 1000 deltagere, som normalt dukker op, beretter om højt udbytte af de tidligere konferencer.

Læs også: Tema om bæredygtig SCM

Talerækken består blandt andet af adm. direktør i Lego, Jørgen Vig Knudstorp, og CEO og managing partner i investerings- og rådgivningsfirmaet Voluntás, Morten Albæk. Fra udlandet deltager blandt andre Dr. Mo Ibrahim, som er grundlægger af The Mo Ibrahim Foundation, og CSR- og miljøguru William McDonough. Læs mere om årets talere her.

Ved de forskellige side-events vil det være muligt at stifte bekendtskab med temaer som cirkulær økonomi, menneskerettigheder, socialt ansvar på beskæftigelsesområdet og få helt nye værktøjer med hjem. 

Køb din billet allerede nu og deltag i landets største CSR-konference 7. oktober i Vejle.

-AK

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

3 centrale trin til ESG i din materialehåndtering

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

17.04.2024SCM.dk

Maersk opgiver at sælge containerfabrikker

17.04.2024SCM.dk

SBTi’s accept af klimakreditter er tegn på ny klimaøkonomi

14.04.2024Toyota Material Handling A/S

Sponseret

3 centrale trin til ESG i din materialehåndtering

10.04.2024SCM.dk

Et væld af nye emballageformer står på spring i Danmark

09.04.2024Industriens Fond

Sponseret

Kan vi klare os uden Kina?

05.04.2024Global AGV

Sponseret

5 fordele ved at skalere din produktion med AGV

03.04.2024WITRON Group

Sponseret

20 years of successful partnership

02.04.2024SCM.dk

Cybersikkerhed giver nye karriereveje for unge

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle