Satser på serviceaftaler og montering med ny ansættelse

Postkasseanlægsleverandøren Renz starter en helt ny serviceafdeling, der skal gøre virksomheden til totalleverandør, give mulighed for serviceaftaler og skabe tættere kontakt til kunder og projekter. Serviceafdelingen får en ny mand ved roret.

Leverandøren af elektroniske pakke- og postanlæg til den danske boligsektor, Renz, har netop ansat Lars Damm Nørgaard i en nyoprettet stilling som projekt- og servicekoordinator. Det sker som led i at fokusere på service og udvide forretningsområdet til blandt andet også at gælde serviceaftaler og monteringsløsninger. Foto: Renz..

31.01.2023

SCM.dk

Leverandøren af elektroniske pakke- og postanlæg til den danske boligsektor, Renz, har netop ansat Lars Damm Nørgaard i en nyoprettet stilling som projekt- og servicekoordinator. Det sker som led i at fokusere på service og udvide forretningsområdet til blandt andet også at gælde serviceaftaler og monteringsløsninger.

“Vi er utroligt glade for at få Lars om bord. Han er den rette til at udvikle vores nye serviceafdeling, så vi nu kan levere en totalløsning på vores produkter til vores kunder. Fra de første arkitekttegninger til monteringen og vedligeholdelse af de elektroniske anlæg”, siger Kenneth Steinmetz, der er direktør i Renz.

Lars Damm Nørgaard kommer med 17 års ledererfaring fra Bolind A/S, der er en indkøbsforening for den almennyttige boligsektor. Han glæder sig også over de nye udfordringer og potentialet i en helt ny stilling.

“Jeg er meget begejstret for at starte i en nyoprettet stilling, som jeg selv kan være med til at sætte mit præg på. Nu glæder jeg mig til at komme rundt i huset og ud til kunder og samarbejdspartnere”, udtaler Lars Damm Nørgaard.

Fokus på service
Den nyudklækkede projekt- og servicekoordinator fortæller, at hans første opgave bliver at skabe nye arbejdsgange for projektopfølgning, service og montering. Noget han mener, der kommer både nye og gamle kunder til gode:

“Det bliver nemmere at være kunde hos Renz. Kunden får nemlig mulighed for at spare tid og bekymring på vedligehold, etablering og montering”.

Læs også: Ny pakkeboks skaber utallige muligheder for kaffeshop

Han fortæller, at serviceaftaler kommer til at inkludere et årligt servicetjek af anlæggene, så de altid spiller og står knivskarpt. Og så håber han, virksomheden får lov at stå for monteringen af de elektroniske postanlæg.

“Vi vil gerne have lov at stå for monteringen af vores elektroniske anlæg, for vi kender dem jo. Når vi melder vores egen ekspert på banen, sidder den i skabet første gang, og det giver altså et stort effektivitetspotentiale, fordi kunderne slipper for en tredjepart og de udfordringer, som det kan medføre”, siger Lars Damm Nørgaard, der nu har haft sine første måneder hos Renz.

Renz vil tilbyde landsdækkende serviceaftaler, som særligt boligforeninger og boligadministratorer vil have gavn af. Virksomheden har oplevet en stigning i interessen for pakkepostanlæg i takt med, at vi sender færre breve og langt flere pakker.

- PiB

Bredana Axcite A/S

Sponseret

Download gratis e-bog om BI-løsning udviklet specielt til Supply Chain Management

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

01.03.2024SCM.dk

DSV overgår Tesla med verdens største tagplacerede solcelleanlæg

01.03.2024SCM.dk

Nyt opkøb skaber kæmpe enhed for Unity Enterprise-udvikling

29.02.2024SCM.dk

EU-Rådet kunne ikke vedtage due diligence-direktivet

27.02.2024SCM.dk

Tidligere Maersk-chef får toppost i Ørsted

27.02.2024Descartes

Sponseret

3 ud af 4 virksomheder inden for logistik oplever den mærkbare mangel på arbejdskraft

27.02.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Hurtig og præcis lageroptælling med mobile PDA’er hos Beck & Jørgensen

26.02.2024PALOMAT

Sponseret

Salgssucces: PALOMAT® præsterer 10% over budget og trodser tenden-ser

23.02.2024SCM.dk

Unimec bygger nyt og udvider med 33 procent

Jobmarked

Se alle

Styrelsen for Forsyningssikkerhed

IT-konsulent til Styrelsen for Forsyningssikkerhed

Vil du være med til at gøre samfundet mere modstandsdygtigt over for fremtidens trusler? Er du ivrig efter, at blive en del af et fantastisk team, hvor du får ansvaret for at udvikle og understøtte styrelsens IT-løsninger? Så er stillingen som IT-konsulent i Styrelsen for Forsyningssikkerhed noget for dig.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

03.03.2024

Apport Systems A/S

Bliv vores Software Developer. Vores SQL Expert til udviklingsteamet.

Er du klar til at blive Apports nye softwareudvikler: et job med ansvar, selvstændighed og IT-kundskaber. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Er du vild med programmering - og stærk til D365FO?

Hvis du elsker programmering helt ud i fingerspidserne og nikker entusiastisk, når snakken går på D365FO, OOP, SOLID og polymorphe variable, så læs endelig videre. Vi er nemlig på udkig efter en passioneret og hardcore udvikler til vores team i Kolding. Er det dig?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Banker dit hjerte for programmering?

Hvis du elsker programmering helt ud i fingerspidserne og nikker entusiastisk, når snakken går på OOP, SOLID og polymorphe variable, så læs endelig videre. Vi er nemlig på udkig efter en passioneret og hardcore udvikler til vores team i Aarhus eller Kolding. Er det dig?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Har du erfaring inden for intern logistik og/eller produktion?

Bredana Axcite søger en handlekraftig ERP-konsulent

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Specialist i livscyklusvurderinger, miljøvaredeklarationer mm.

Specialist i livscyklusvurderinger, miljøvaredeklarationer mm. søges til international virksomhed

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Auditor til ISO 9001, ISO 14001 OG ISO 45001

Bureau Veritas Certification søger auditor til ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Administrative assistant for marine & offshore

Join Bureau Veritas Denmark in an exciting position as part-time administrative assistant in the Marine Department

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

IT-Sikkerhedskonsulent

Bureau Veritas søger IT-sikkerhedskonsulent

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
RELEX Solutions
Webinar
The future of consumer goods supply chain planning

Join us for an exclusive online event that will introduce the new RELEX end-to-end supply chain planning solution capabilities for consumer goods companies.

Dato

07.02.2024

Sted

On-line

RELEX Solutions
Webinar
RELEX Next

Deltag til vores årlige online begivenhed RELEX Next. Her vil du høre alt om RELEX’ nyeste løsninger, samt erfaringer fra virksomheder, der allerede bruger dem succesfuldt. At følge med udviklingen er afgørende for detailhandlens succes. Under RELEX Next vil vi dykke ned i kritiske branchetemaer for at undersøge, hvordan hurtigt skiftende forbrugsvaner, supply chain disruptions og økonomisk usikkerhed understreger behovet for intelligent detailplanlægning - og hvorfor det er vigtigere end nogensinde før. Se hele agendaen på linket.

Dato

15.02.2024

Tid

14:00

Sted

On-line

TrueCommerce
Webinar
Webinar: EDIFACT

Alt du skal vide om EDIFACT

Dato

05.03.2024

Tid

11:00

Sted

Online

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Agile projekter - Hybrid - dag

Vil du lære at lede agile projekter professionelt og effektivt? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få indsigt i agile værktøjer og kompetencer i agil projektledelse.

Dato

08.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektstrategi og -organisation

Skal du til at lede projekter, – eller gør du det allerede? Så tilmeld dig kurset Projektstrategi og –organisation, som også er et diplommodul, og få indblik i virksomheders og organisationers værdiskabelse, udviklingsfaser og meget mere.

Dato

11.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - dag

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

11.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup