Inttra opkøbt af E2open, der vil skabe et integreret globalt shippingnetværk

Softwareselskabet E2open køber Inttra, som udbyder elektroniske bookingsystemer til fragtskibe. Sammen skal virksomhederne skabe en global logistik- og forsyningskæde til verdens skibsfragt.

Softwareselskabet E2open køber Inttra og vil skabe en intelligent global shippingforsyningskæde..

23.10.2018

SCM.dk

I går, den 22. oktober, annoncerede E2open, der er et globalt softwareselskab, at det har opkøbt det globale søfragtsnetværk Inttra. Planen er at virksomhederne sammen vil skabe en forenet global logistik- og forsyningskædenetværk.

Læs også: Der er et voksende digitalt gab i industrien

”E2open og Inttra deler meget i forhold til arv og kultur – begge var født til at løse problemer for deres respektive økosystemer ved at forbedre effektivitet, overvinde dataudvekslingsbegrænsninger og reducere den friktion, der er forbundet med at drive forretning”, siger John Fay, adm. direktør i Inttra, i en pressemeddelelse og fortsætter:

”Ved at sammenføje styrker med E2open, et selskab der deler vores værdier og forstår fordelene i et globalt forretningsnetværk, forestiller vi os en enkelt platform med accelereret innovation til at forbinde, strømline, og operere alle aspekter af global fremstilling, logistik og distribution, hvilket resulterer i umiddelbare fordele for alle parter”.

Opkøbet vil udvide E2opens nuværende logistikfunktioner, der består af transportstyring, logistiksynlighed samt transportprognoser og et netværk bestående af over 3.500 shippingselskaber i mere end 40 lande til at booke, udbyde, spore og fakturere forsendelser.

”Kombinationen tilføjer værdi for alle parter – producenter, logistikudbydere, fragtoperatører og shippere”, siger Michael Farlekas, adm. direktør i E2open, og fortsætter:

”Vi sigter mod at bygge bro mellem fremstilling og logistik med eksekveringsfunktioner på en samlet platform med end-to-end synlighed i real time. Skibsoperatører vil kunne udnytte effektiviseringen af havtransport bedre, shippingselskaber vil kunne forbedre kundeoplevelsen, og fragtforhandlere vil være mere effektive i integrerede logistikoperationer, der dermed kan hjælpe med at gøre deres respektive firmaer større”.

Læs også: Forretningen skal styre IT, ikke omvendt

Opkøbet af Inttra vil blive færdiggjort I udgangen af 2018, når det er blevet lovgivningsmæssigt godkendt.

- SN

Bredana Axcite A/S

Sponseret

SCM-dagen 2024: Bliver AI en gamechanger i Supply Chain?

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

12.04.2024SCM.dk

Ejeren af Dali vil have alle parter til at bidrage

12.04.2024SCM.dk

Ny banebrydende automatisering af ordreplukning

05.04.2024Global AGV

Sponseret

5 fordele ved at skalere din produktion med AGV

03.04.2024WITRON Group

Sponseret

20 years of successful partnership

02.04.2024SCM.dk

Cybersikkerhed giver nye karriereveje for unge

02.04.2024SCM.dk

SMV’er har svært ved at følge med ESG-udviklingen

27.03.2024TrueCommerce

Sponseret

Stay Compliant: E-invoicing Updates (April)

27.03.2024SCM.dk

Danmark er milevidt fra mål om grøn energi på land

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle